Περιοδικό Κορφές
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2018

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα που θα θέλατε να επισημάνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο.

Φιλαδελφείας 126, 13673
email: eosa@otenet.gr
τηλ: 210 2461528, 2404100
Fax: 210 2469777

Facebook & Twitter

 

 

 

 

Εγγραφή Μέλους

Αν επιθυμείτε να γραφτείτε μέλος στο σύλλογο τότε "κατεβάστε" και συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση.

Καταστατικό

Διαβάστε το καταστατικό του συλλόγου.

English Page

Foreign visitors could visit the english page

Πρόγνωση καιρού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα αγώνων

34ος Γύρος Πάρνηθας

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του 34ου γύρου Πάρνηθας.

33ος Γύρος Πάρνηθας

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του 33ου γύρου Πάρνηθας.

32ος Γύρος Πάρνηθας

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του 32ου γύρου Πάρνηθας.

Δείτε και το video από τον αγώνα.

1ος αγώνας ΜΤΒ Πάρνηθα Adventure Cup

Κατεβάστε τα αναλυτικά αποτελέσματα του πρώτου αγώνα ΜΤΒ που έγινε στις 21-11-10 στην περιοχή Μπαχούνια.

27ος Γύρος Πάρνηθας

Δείτε τους πίνακες με τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία.
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα.

4ος αγώνας Τουρνουά Ορεινής Ποδηλασίας "Νώντας Νίκας"

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον τελευταίο αγώνα – τελικό, του Ανοιχτού Τουρνουά Ορεινής Ποδηλασίας «Νώντας Νίκας», που πραγματοποιήθηκε στις 19/9/2010 στην περιοχή Μακρυχώραφο του Κατισμιδίου Πάρνηθας. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος 152 ποδηλάτες που κατέκλυσαν το Κατσιμίδι και απόλαυσαν τη διαδρομή του αγώνα, η οποία είχε αρκετά τεχνικά περάσματα και πολλά όμορφα σημεία. Η υψηλή θερμοκρασία καθώς και η πολυπλοκότητα της διαδρομής δημιούργησε κάποια μικροποροβλήματα στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα, η οποία ζητάει συγνώμη, για τυχόν μικροπαραλείψεις, από τους συμμετέχοντες.
Τέλος, πολλές ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα: το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, τον οπερατέρ της διοργάνωσης Πατέλη Ανδρέα, τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών για τηυν ευγενική χορηγία ενός ασθενοφόρου, το Δασαρχείο Πάρνηθας, το Φορέα Διαχείρισης του Δρυμού, το Αστυνομικό Τμήμα Τατοΐου, τους «Σαμαρείτες», τους χορηγούς Bike Expert, Salomon, Gu, Suunto, Cyclist, ποδηλατοδρόμιο, φαρμακείο Σακόπουλος, Οδύσσεια sport, Kifissia Bike, Pulse 100, The Wall, HONDA Καρακώστας, το κατάστημα PANORAMA Bikes για την τεχνική υποστήριξη.
Καθώς και την εταιρεία 3Ε για τους χυμούς και τα νερά που πρόσφερε.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα:
Γενική κατάταξη |Κατηγορία Α1 | Κατηγορία Α2 | Κατηγορία Α3 | Κατηγορία Α4 | Κατηγορία Γ1 | Κατηγορία FUN

Άθλος Τζουμέρκων 2010

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή του αγώνα.
Κατεβάστε τα αποτελέσματα.

Σκαλάκια Πάρνηθας 26/4/10

Η δεύτερη έκδοση του αγώνα στα "Σκαλάκια" Πάρνηθας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 26 Απριλίου 2010 βρίσκοντας 149 δρομείς να έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην απαιτητική ανηφόρα κάτω από τις γραμμές του τελεφερίκ και την πολύ τεχνική κατηφόρα στη Χούνη. Η απόσταση των 8χλμ μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης μικρή αλλά τελικά ο μέσος χρόνος ήταν κοντά στην μία ώρα και 20 λεπτά για την ολοκλήρωσή της! Ο νικητής Θανάσης Κουρής, κατάφερε να βελτιώσει το δικό του καλύτερο χρόνο, που είναι και το ρεκόρ διαδρομής και να τερματίσει σε μόλις 49 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, 2 ολόκληρα λεπτά καλύτερος από πέρυσι. Στο τέλος της δύσκολης ανηφόρας πάντως ο Κουρής ήταν ακόμα πίσω από τον ταχύτερο ανηφορίστα Νίκο Κωστόπουλο (30:19 στο σταθμό ελέγχου) και τον πολύ δυνατό και σταθερό Γιάννη Θεοχαρόπουλο, που έτσι και αλλιώς συμπλήρωσαν την τριάδα των νικητών του αγώνα.
Στις γυναίκες η Μήνα Συλαίου με σταθερό ρυθμό και διαφορά ασφαλείας από την αρχή νίκησε με χρόνο 1:05:09 με δεύτερη την Ranelle McCoy και τρίτη την Gabi Naegele, οι οποίες τερμάτιζαν ανά 5λεπτο πίσω από την Μήνα!
Ο αγώνας έγινε με την πολύτιμη συνεργασία του ΕΟΣ Αχαρνών, την εποπτεία του Τομέα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και τη βοήθεια των εθελοντών, που επάνδρωσαν τον έναν σταθμό ελέγχου - τροφοδοσίας και καθάρισαν άμεσα όλη τη διαδρομή μετά το τέλος του αγώνα. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση μάς έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε και ενδιάμεσους χρόνους δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους δρομείς, αλλά και για να έχουμε πλέον μέτρο σύγκρισης στον αγώνα που θέλουμε να καθιερωθεί σε ετήσια βάση!
Η New Balance μοίρασε δώρα με κλήρωση σε όλους τους συμμετέχοντας και συντελεί στην άρτια διοργάνωση όλης της σειράς αγώνων Athens Mountains Cup.
Η σειρά αγώνων θα επανέλθει με αγώνες από το φθινόπωρο με το πρόγραμμα να έχει κλεισμένες ημερομηνίες για 10 Οκτωβρίου, 14 Νοεμβρίου και 28 Νοεμβρίου.
Οι διοργανωτές του New Balance Mountain Cup 2010

Δείτε τα αποτελέσματα.

Γύρος Πάρνηθας 27/9/09

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποίηθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 26ος Γύρος Πάρνηθας. Οι συμμετοχές μαζί με τα μικρά παιδιά ξεπέρασαν τις 450, σε ένα αγώνα θεσμό που ξεκίνησε το 1982! Δείτε τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών.

Άθλος Τζουμέρκων 30-31/5/09

Έγινε το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου για όγδοη συνεχή χρονιά ο Άθλος Τζουμέρκων 2009. Ένας αγώνας περιπέτειας με αγωνίσματα Rafting, ορεινό ποδήλατο (ΜΤΒ) και ορεινό τρέξιμο (MTR). Διαβάστε περισσότερα...

15/11/08 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο νοτίου Ελλάδος Παίδων-Κορασίδων Β'

8-9/11/08 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων - Κορασίδων Α'

25ος Γύρος Πάρνηθας 28/9/2008

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φετινός γύρος της Πάρνηθας. Σε αντίθεση με πέρσι η διοργάνωση είχε και πάλι αγωνιστικό χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά...

Άθλος Τζουμέρκων 7-8/6/2008

Στην Ήπειρο, τις καταπράσινες πλαγιές των Τζουμέρκων εκεί που ο Άραχθος ποταμός τρέχει όλο το καλοκαίρι ο δήμος Αγνάντων με τη βοήθεια του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών διοργάνωσαν για έβδομη φορά τον αγώνα περιπέτειας με την ονομασία «Άθλος Τζουμέρκων 2008». Συμμετείχαν 85 αθλητές και αθλήτριες....
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιο κύπελλο Judo "Μεσόγεια 2008" 11/5/2008

Διεθνές Τουρνουά Judo "Μαύρη Θάλασσα" 10/5/2008

Olympos Judo cup 15-20/4/2008

Άθλος Πάρνηθας 6/5/2007

Έγινε την Κυριακή 6/5/2007 στην Πάρνηθα ο αγώνας περιπέτειας με την ονομασία «7ος ΑΘΛΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ». Την οργάνωση είχε ο Ε.Ο.Σ. Αχαρνών. Εκκίνηση και τερματισμός ήταν το καταφύγιο Φλαμπούρι στην πανέμορφη ομώνυμη τοποθεσία.
Διαβάστε περισσότερα...