Περιοδικό Κορφές
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2018

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα που θα θέλατε να επισημάνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο.

Φιλαδελφείας 126, 13673
email: eosa@otenet.gr
τηλ: 210 2461528, 2404100
Fax: 210 2469777

Facebook & Twitter

 

 

 

 

Εγγραφή Μέλους

Αν επιθυμείτε να γραφτείτε μέλος στο σύλλογο τότε "κατεβάστε" και συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση.

Καταστατικό

Διαβάστε το καταστατικό του συλλόγου.

English Page

Foreign visitors could visit the english page

Πρόγνωση καιρού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από αναβάσεις, εκδρομές, αγώνες, ταξίδια και εκδηλώσεις του συλλόγου και των μελών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ταξινόμησή τους γίνεται ημερολογιακά με τις πιο πρόσφατες στην κορυφή τις λίστας. Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται το όνομα του φωτογράφου ο οποίος έχει το δικαίωμα αντιγραφής και διανομής στο διαδίκτυο. Απαγορεύεται κάθε μορφή εκμετάλευσης του υλικού αυτού χωρίς την άδεια του δημιουργού.

 

30/4 - 1/5 2011 'Αθλος Τζουμέρκων

Δείτε φωτογραφίες από τον ανανεωμένο Άθλο Τζουμέρκων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή γύρω από το χωριό Άγναντα.


Τμήμα Χιονοδρομίας ΕΟΣ Αχαρνών 2011

Νεώτερες φωτογραφίες του Θάνου Παπανδρέου από τις εκδηλώσεις του τμήματος χιονοδρομίας του ΕΟΣ Αχαρνών το 2011.Τμήμα Χιονοδρομίας ΕΟΣ Αχαρνών

Δείτε φωτογραφίες του Θάνου Παπανδρέου από τις εκδηλώσεις του τμήματος χιονοδρομίας του ΕΟΣ Αχαρνών.Τουρνουά ΜΤΒ "Νώντας Νίκας" 2010

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του Ανδρέα Πατέλη από τους 4 αγώνες του κυπέλλου mountain bike που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο συλλογος το 2010.


5-6/6/10 'Αθλος Τζουμέρκων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για άλλη μια φορά ο Άθλος Τζουμέρκων. Δείτε τις φωτογραφίες του αγώνα που είναι προσφορά του Fedra Photo Stores. Για να παραγγείλετε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση επισκευτείτε το αντίστοιχο site.


11-24/7/09 Δολομίτες της Brenta, Ιταλία

Φωτογραφίες από τη μοναδικής ομορφιάς Via Ferrata delle Bocchette (Alte, Centrali κλπ.) στους Δολομίτες της Brenta. Οι τυχεροί συμμετέχοντες φωτογράφοι είναι οι: Παναγιώτης Λατσούδης, Φωτεινή Πετροπούλου, Μάκης Τζωρτζίδης, Κώστας Χριστοδουλόπουλος και Άλκης Δάκος.

30-31/5/09 'Αθλος Τζουμέρκων

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον Άθλο του 2009 και για να θυμόμαστε το υπέροχο αυτό αθλητικό διήμερο στα Τζουμέρκα, ευτυχώς υπάρχει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της Χαρούλας Στρατή.


22-24/5/09 Λάκμος

Φωτογραφίες από την εαρινή εξόρμηση της Περιφέρειας Ορειβατικών συλλόγων Αττικής και Εύβοιας στο όρος Λάκμος (Περιστέρι) 2.295μ.
Η ανάβαση έγινε από το χωριό Χαλίκι Ασπροποτάμου του Νομού Τρικάλων στις 22-25/5/2009.
Οι φωτογραφίες είναι της Φωτεινής Πετροπούλου, Σωτήρη Ρωμανά και Σωτήρη Σκεύη.

20/5/09 Βράβευση Αθλητών

Μερικές φωτογραφίες από την βράβευση των αθλητών του ΕΟΣ Αχαρνών για το 2009. Η γιορτή έγινε στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Οι φωτογραφίες είναι του Μάκη Τζωρτζίδη.

15-17/5/09 Τζουμέρκα

Εικόνες από την εκδρομή του συλλόγου στα Τζουμέρκα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρόγραμμα περιλάμβανε πεζοπορεία στα παραδοσιακά χωριά της περιοχής και την επομένη μέρα rafting στον Άραχθο. Οι φωτογραφίες είναι του Μάκη Τζωρτζίδη και του Αχιλλέα Παπαευθυμίου.


14-15/3/09 Διάσχιση Τυμφρηστού

Εικόνες από τη χειμερινή διάσχιση του Τυμφρηστού στα πλαίσια της συνάντησης Περιφέρειας Ορειβατικών συλλόγων Αττικής και Ευβοίας. Η πορεία ξεκίνησε δυτικά από το Βελούχι (ή Σεϊντάνι) με κατάληξη την κορυφή Κουμπί στα ανατολικά. Οι φωτογραφίες είναι του Σωτήρη Σκεύη.

26/12/08 - 14/1/09 Aconcagua

Φωτογραφίες από την αποστολή στην Aconcagua, την ψηλότερη κορφή των Άνδεων στα 6.962 μέτρα, από τα μέλη του ΕΟΣ Αχαρνών, Άδωνη Ιωαννίδη, Σωτήρη Σκεύη, Αντώνη Μούση καθώς και του Μάνου Ρούσου από τον ΣΕΟ Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες είναι του Σωτήρη Σκεύη.

1-17/8/08 Mustang Nepal

Φωτογραφίες από την αποστολή του συλλόγου στο Upper Mustang τον Αύγουστο του 2008.Πρόκειται για ένα δύσκολο ορεινό trekking στο ¨απαγορευμένο βασίλειο Mustang¨, σε υψόμετρο από 3200m έως 4300m, με θαυμάσια θέα τις χιονισμένες κορφές της Anapurna και Nilgiri. Οι φωτογραφίες είναι των: Φωτεινή Πετροπούλου, Μάκη Τζωρτζίδη και Νίκου Δημόπουλου.

7-8/6/2008 Άθλος Τζουμέρκων

Φωτογραφίες του Γιάννη Θεοχαρόπουλου από τον cult πλέον αγώνα περιπέτειας 100 χιλιομέτρων, που έγινε για έβδομη χρονιά στην περιοχή των Αγνάντων στα Τζουμέρκα.

 

9-10/6/2007 Λίμνη Κρεμαστών

Η εκδρομή του συλλόγου στην λίμνη των Κρεμαστών φωτογραφημένη από τον Κώστα Παπανικολάου. Δύο μέρες κουπί, διανυκτέρευση στην όχθη της λίμνης και μεγάλο φαγοπότι.

 

5-15/4/2007 Λιβύη

Ένα μαγευτικό δεκαήμερο στη Λιβύη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι ακολούθησαν το ταξίδι του ΕΟΣ Αχαρνών. Πόλεις, άνθρωποι, αξιοθέατα, αλλά κυρίως οι πέντε μέρες στην έρημο θα μας μείνουν αξέχαστα. Οι φωτογραφίες είναι ένα μόνο μικρό μέρος από τις εκατοντάδες που τράβηξε ο Κώστας Παπανικολάου.

9-10/3/2007 Ταΰγετος

Χειμερινή ανάβαση στον Ταΰγετο. Μια ομάδα με αρχηγό τον Άρη Θεοδωρόπουλο ακολούθησε την "direct" διαδρομή μέχρι την κορφή, ενώ οι υπόλοιποι ανέβηκαν από το σηματοδοτημένο μονοπάτι. Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Παπανικολάου.

 

1-2/3/2006 Όλυμπος

Κλασική χειμερινή ανάβαση στον Όλυμπο με ιδανικές συνθήκες και αρχηγό τον Γιάννη Θεοχαρόπουλο. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι ψηφιακές αλλά από σκαναρισμένο slide φιλμ και ανήκουν στον Κώστα Παπανικολάου.

 

1-14/7/2004 Νορβηγία

Τις μέρες του Ελληνικού θριάμβου στο Euro της Πορτογαλίας, ο σύλλογος ταξίδεψε στη Νορβηγία για ένα πολυήμερο Trekking στον εθνικό δρυμό Jotunheimen και ανάβαση στην κορφή Galdhoppigen που είναι και η ψηλότερη της βόρειας Ευρώπης. Έγινε επίσης περιήγηση στη πρωτεύουσα της χώρας το Όσλο αλλά και στο Bergen στο οποίο φτάσαμε μέσω του Sognefjord. Τα slides είναι του Κώστα Παπανικολάου.

20/4/2002 Άθλος Πάρνηθας

Παλαιότερες φωτογραφίες από τον Άθλο της Πάρνηθας πολύ πριν την καταστροφική πυρκαϊά. Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ευθυμίου μας βάζει μέσα στο ρυθμό του αγώνα και μας αποδεικνύει πως οποιοδήποτε μέσο (στη συγκεκριμένη περίπτωση slide φιλμ), στα χέρια ενός που ξέρει να το χειρίζεται, δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

24/12/2000 - 7/1/2001 Τανζανία, Κιλιμάντζαρο

Ανάβαση στην ψηλότερη κορφή της Αφρικής και σαφάρι στα εθνικά πάρκα της Τανζανίας. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο αξέχαστος πρόεδρος του συλλόγου Επαμεινώντας Νίκας. Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατα σκαναρισμένες από παλιά slides και ανήκουν στον Κώστα Παπανικολάου.