Περιοδικό Κορφές
Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2017

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα που θα θέλατε να επισημάνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο.

Φιλαδελφείας 126, 13673
email: eosa@otenet.gr
τηλ: 210 2461528, 2404100
Fax: 210 2469777

Facebook & Twitter

 

 

 

 

Εγγραφή Μέλους

Αν επιθυμείτε να γραφτείτε μέλος στο σύλλογο τότε "κατεβάστε" και συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση.

Καταστατικό

Διαβάστε το καταστατικό του συλλόγου.

English Page

Foreign visitors could visit the english page

Πρόγνωση καιρού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές & εκδηλώσεις

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 20:00
Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού Κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών, θα προβληθεί η ταινία, αυστραλιανής παραγωγής, «Διασχίζοντας την Έρημο». Πρόκειται για την περιπετειώδη διάσχιση της ερήμου της Δυτικής Αυστραλίας Dead Heart από τη συγγραφέα Robin Davidson με παρέα τον σκύλο της και τρεις καμήλες.

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής
Νοέμβριος 2017
Στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης του ΕΟΣ Αχαρνών και σε συνεργασία με τη LIBRON Εκδοτική, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι δημιουργικής γραφής στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών.
Θα μιλήσουμε για το τι είναι η δημιουργική γραφή, τα συστατικά της ιστορίας, τα είδη και διακρίσεις του πεζού λόγου, τα στοιχεία αφηγηματολογίας, το σκηνικό (τόπος – χρόνος), τη δομή του ήρωα-χαρακτήρα, τις αφηγηματικές τεχνικές, εστίαση, όρια περιγραφής και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε τη μυθοπλαστική μας αλήθεια στις λευκές σελίδες.
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η επαφή με το κείμενο και η κατανόηση της γραφής ως μορφή λογοτεχνικής έκφρασης. Το εργαστήρι απευθύνεται και σε άτομα που δεν έχουν εμπειρία στη γραφή και παρέχεται δωρεάν για τα οικονομικά ενήμερα μέλη (υφιστάμενα και νέα) του Συλλόγου.
Συντονιστής & infos: Γιώργος Σπυράκης (6972235122). 

ΔΙΑΛΕΞΗ
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 20.00-22:00
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού Κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών,  ο Σύλλογος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης των Μελών του επάνω σε ειδικά θέματα, προγραμματίζει την εξής διάλεξη: 
«Προπόνηση και φυσική κατάσταση στο βουνό». Ομιλητής ο Θάνος Παπανδρέου, πτυχιούχος. Τ.Ε.Φ.Α.Α. – εκπαιδευτής χιονοδρομίας και Υπεύθυνος του Τμήματος Χιονοδρομίας του συλλόγου.

ΔΙΑΛΕΞΗ
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ώρα 19.00-22:00
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού Κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών,  ο Σύλλογος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης των Μελών του επάνω σε ειδικά θέματα, προγραμματίζει την εξής διάλεξη:
 «Α΄ βοήθειες. Εισαγωγή στις Πρώτες Βοήθειες και στην απόκτηση βασικών γνώσεων για την αντιμετώπιση περιστατικών που μπορεί να συμβούν στην καθημερινότητα, στην ύπαιθρο ή στο αστικό περιβάλλον» Ομιλητής ο Κωνσταντίνος Τζώρτζης, εκπαιδευτής εκπαιδευτών & υπεύθυνος σεμιναρίων CPR/AED Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, εκπαιδευτής Emergency First Response

ΔΙΑΛΕΞΗ 
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 19:00-22:00
Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού Κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών,  ο Σύλλογος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης των Μελών του επάνω σε ειδικά θέματα, προγραμματίζει την εξής διάλεξη: 
«Οδηγίες Αυτοπροστασίας από φυσικά φαινόμενα και άλλα περιστατικά στην ύπαιθρο» Ομιλητές Γιώργος Κασφίκης πρόεδρος της Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Εθελοντών Αττικής και Ασπασία Καραμάνου πολ. Μηχανικός Msc, Πολιτική Προστασία Phd.

 ΔΙΑΛΕΞΗ
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 19:00-22:00
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού Κέντρου «Νώντας Νίκας» του ΕΟΣ Αχαρνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης των Μελών του επάνω σε ειδικά θέματα, προγραμματίζει την εξής διάλεξη.
«Ορεινές δραστηριότητες και Διατροφή» Μιχάλης Μακρυλλός Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Msc, κλινικός διαιτολόγος, αθλητικός διατροφολόγος.