Περιοδικό Κορφές
Ιανουάριος - Μάρτιος 2018

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα που θα θέλατε να επισημάνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο.

Φιλαδελφείας 126, 13673
email: eosa@otenet.gr
τηλ: 210 2461528, 2404100
Fax: 210 2469777

Facebook & Twitter

 

 

 

 

Εγγραφή Μέλους

Αν επιθυμείτε να γραφτείτε μέλος στο σύλλογο τότε "κατεβάστε" και συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση.

Καταστατικό

Διαβάστε το καταστατικό του συλλόγου.

English Page

Foreign visitors could visit the english page

Πρόγνωση καιρού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές & εκδηλώσεις  

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Ο.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Καλούνται τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου «ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΣ», Φιλαδελφείας 126, στις Αχαρνές, στις 17 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, με θέματα:
1) Εκλογή προεδρείου Συνέλευσης
2) Έκθεση πεπραγμένων 2017
3) Οικονομικός απολογισμός 2017
4) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής,
5) Απαλλαγή του Δ. Σ. από κάθε ευθύνη 
6) Έγκριση προϋπολογισμού για το 2018
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 1018, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα και νομίμως θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών (άρθρο 14, παράγραφος 2, του Καταστατικού. 

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 20:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβασίας αρχαρίων με θέμα: «Ο εξοπλισμός στην ορειβασία. Επίδειξη εξοπλισμού.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου
στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία στο πλαίσιο της σχολής Ορειβατικού Σκι με θέμα: «Τι είναι κατάλληλο και τι είναι ακατάλληλο στο ορειβατικό σκι».

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 20:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία στο πλαίσιο της σχολής Ορειβασίας αρχαρίων με θέμα: «Επιβίωση στο χειμερινό βουνό. Αναγκαστική διανυκτέρευση».

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβασίας αρχαρίων με θέμα: «Πρώτες βοήθειες».
Εισηγητής: Κ. Τζώρτζης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών & Υπεύθυνος Σεμιναρίων CPR/AED Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, Εκπαιδευτής Emergency First Response, πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, διασώστης ποταμού, BLS/GEMS, Airway Mgt, ATT.

 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβασίας αρχαρίων με θέμα: «Προσανατολισμός».

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του φίλου και συνεργάτη του περιοδικού Τζώρτζη Μηλιά «Το ταξίδι του Οδυσσέα για τη Σύμη».

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018


Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβασίας αρχαρίων και Ορειβατικού Σκι με θέμα: «Χιονοστοιβάδες».

Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβατικού Σκι με θέμα: «Προσανατολισμός στο βουνό. Χρήση χάρτη, πυξίδας, αλτίμετρου».

Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών «Νώντας Νίκας» θα γίνει ομιλία – παρουσίαση στο πλαίσιο της σχολής Ορειβατικού Σκι με θέμα: «Μετεωρολογία στο βουνό».